CashPoint – online bookmaker

cashpoint

CashPoint har efterhånden været på det danske marked i adskillige år, men har mest været synlig offline.
Det betyder, at du i mange kiosker rundt i landet har kunnet finde CashPoint automater, hvor du kan foretage dine spil.
I 2017 lukke Tipico alle deres fysiske butikker og terminaler i landet, og mange af disse blev ganske enkelt overtaget af CashPoint , som gerne vil have en dominerende position på denne del af markedet. Offline markedet eksisterer stadigvæk omend online år for år overtager en større del af dette. Med mobiler, tablet, kreditkort og diverse andre betalingsløsninger, så er dette nok en naturlig udvikling. Dog vurderer jeg, at der stadigvæk vil eksistere offline terminaler de næste 20 år.

CashPoint online

CashPoint har dog også en online del, som har kørt næsten siden liberaliseringen af spillemarkedet i Danmark.
Platformen fungerer efter sigende ganske godt, men der har i flere år været været en akut mangel på dansk support til de danske kunder.
Dog har CashPoint det seneste år investeret i flere danske medarbejdere, og er derfor muligvis på vej til at gøre sig gældende på onlinedelen ligeledes.

Generelt har de et ganske udmærket produkt, som dog ikke er i særklasse på nogen måde. Eksempelvis er der ikke live streaming på den danske udgave, men odds niveauet er lidt over middel. 

CashPoint anmeldelse

Som vi altid skriver, så læs anmeldelse af en bookmaker inden du tilmelder dig, så du præcist ved, hvad du går ind til og hvordan det fungerer.
Det kan også være en god ide at læse betingelserne for deres bonus samt muligheder for ind- og udbetalinger.

Generelt kan det dog siges at CashPoint her ofte tilbyder nogle helt ekstraordinære kampagner. Der er typisk tale om bonus på indbetaling, hvor kravet til omsætning er meget lavt og typisk med et relativt lavt minimumsodds. Vi anbefaler, at du holder øje med hjemmesiden og slår til i forbindelse med netop en af disse kampagner, da der er rigtig godt værdi at hente.

Og husk at læse CashPoint anmeldelse.

Jeg ønsker dig held og lykke med dine spil, uanset om du foretager disse spil online eller ved en offline automat i en af de mange kiosker.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*